Shambhala cursus level 1 t/m 4

Shambhala is in er in de eerste plaats voor jezelf en voor je eigen ontwikkeling en bewustzijnsgroei. Hierbij kunnen allerlei aspecten aan de orde komen, zoals het loskomen van oude patronen, overtuigingen of angsten en het ontdekken en ontwikkelen van je eigen licht en kracht. Daarnaast kun je met Shambhala-energie jezelf en anderen healen, energie geven.

Shambhala MultiDimensional Healing, SMDH, betekent onvoorwaardelijke liefde. Het is een manier om je eigen spirituele groei en ontwikkeling te versnellen en te optimaliseren. Hierin kun je je losmaken van alles wat niet meer bij je hoort zodat je steeds beter inzicht krijgt in wie je werkelijk bent. Het is pure helende liefdesenergie.

Er zijn vier inwijdingen in de Shambhala.

De 1e level: maakt het mogelijk jezelf en anderen te helen waardoor balans, rust en genezing ontstaat. Dit kan je zowel op mensen als op dieren doen.

De 2e level: stelt je in staat op mentaal gebied een heling (energie) te sturen naar mensen of plaatsen die ver weg zijn. Ook wordt de energie krachtiger.

De 3e level: omvat meer symbolen. Je voelt dat de energie sterker is dan de 2e level en het staat je toe te beginnen met het geven van inwijdingen voor Shambhala in de 1e level.

De 4e level: De vierde level is de Master level. In dit level ben je ook gemachtigd om inwijdingen te verzorgen voor alle vier levels in Shambhala. Je kan uiteraard ook kiezen om meester te worden/zijn over je eigen leven en energie en geen inwijdingen te verzorgen voor anderen. Je wordt in dit level meester van de energie.

Bij reiki4you kun je een inwijding ontvangen in alle 4 levels. Telkens wordt de energie een stukje sterker. Tussen elke level zit minimaal 3 weken “verwerktijd”. Prijs per level is €77,00
Wil je alle levels dan betaal je €250,00.

Shambhala cursussen worden gegeven in onze praktijkruimte aan de Sesastraat 26 te Almelo. Inclusief certificaat, cursusmap, koffie, thee en versnaperingen.
deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl